Registrovať Prihlásenie FAQ

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  Stránka 1 z 1 
 [ Príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Premier league 6 December 2009
PoslaťNapísal: 01 Nov 2009 11:39 
Administrátor
Administrátor
Linux fan
Linux fan
Obrázok užívateľa

Hotovosť:
2,211.71

Pohlavie: Muž
Reputačné body: 4
Nováčik
Dnes sa hra zapas medzi muzstvami:

Everton v Tottenham, 16:00
Fulham v Sunderland, 15:00

Predmet príspevku: Re: Premier league 6 December 2009
PoslaťNapísal: 06 Dec 2009 09:48 
Administrátor
Administrátor
Linux fan
Linux fan
Obrázok užívateľa

Hotovosť:
2,211.71

Nováčik
tak dnes je ten den kedy po prvy krat uzriem zapas anglickej ligy. dnes idem na zapas Everton-Tottenham, tak sa tesim a som zvedavy na tu atmosferu. Ked pridem z anglicka naspat, tak popridavam fotky pre vsetkych. Favoritom tohto zapasu je Tottenham, ale Everton by mohol retaz prehier zmenit a zapas noze byt aj dramaticky. Everton posledne 3 zapasy prehral, tak remiza alebo vyhra by mu urcite prospela. Takze sa necham prekvapit a o futbalovy zazitok sa potom podelim zo vsetkymi uzivatelmi.

PoslaťNapísal: 07 Dec 2009 12:36 
Futbalový hráč
Futbalový hráč
Slovan fan
Slovan fan

Hotovosť:
134.03

Reputačné body: 0
Nováčik
admin píše:
tak dnes je ten den kedy po prvy krat uzriem zapas anglickej ligy. dnes idem na zapas Everton-Tottenham, tak sa tesim a som zvedavy na tu atmosferu. Ked pridem z anglicka naspat, tak popridavam fotky pre vsetkych. Favoritom tohto zapasu je Tottenham, ale Everton by mohol retaz prehier zmenit a zapas noze byt aj dramaticky. Everton posledne 3 zapasy prehral, tak remiza alebo vyhra by mu urcite prospela. Takze sa necham prekvapit a o futbalovy zazitok sa potom podelim zo vsetkymi uzivatelmi.

Admin, zober ma so sebou!!! Aj ja chcem ísť na zápas PL

PoslaťNapísal: 11 Dec 2009 20:57 
Administrátor
Administrátor
Linux fan
Linux fan
Obrázok užívateľa

Hotovosť:
2,211.71

Nováčik
Ahojte, ako som slubil, tak posielam nejake fotky zo zapasu Everton - Tottenham, ktory sa skoncil remizou 2:2. Z pohladu divaka je ten futbal o nieco pomalsi a vzbudzuje to uplne iny dojem, ako to je v televizii. Mal som moznost - ako aj vsetci divaci, pozriet si par replayov z akcii a tam to vyzeralo ovela inac. K comu sa chcem dostat je to, ze prvy polcas podla mna nebol bohvie co. Prevahu mal Tottenham a ani by ma nenapadlo, ze by sa to mohlo takto zvrtnut. Ako dal Everton prvy gol, tak sa to kusok rozhybalo a divaci zacali viac povzbudzovat, lebo dovtedy to bolo ubohe. Ako fanusikovia Evertonu nemali take dlhe povzbudzovania ako napriklad Manchester, ale atmosfera bola napriek tomu velmi dobra. Ked Everton vyrovnal, tak atmosfera sa rapidne zmenila k lepsiemu a aj ked som nemal favorita, tak som bol v napati, ako Everton dopadne a dufal som, ze este da nejaky ten gol. Potom prisiel pokutovy kop, ludia boli z tohto rozhodnutia rozhorceni a napato cakali, ako to dopadne. Ja som zobral mobil a tocil som situaciu pokutoveho kopu, ale dopadlo to tak, ze som nenatocil to podstatne, lebo do mna par ludi buchlo a potom som mal okolo krku nejakych fanusikov, ktory sa horlivo tesili z chytenej penalty.

Zaujimave bolo aj pozerat sa na niektorych fanusikov, ktori ucili svoje deti, ako sa to robi na futbale. Predo mnou sedel jeden pan so synom, ktory mal tak 5 rokov. Ten chlap bol totalne zazraty do hry svojich milacikov (Evertonu), co daval dostatocne poznat svojimi gestami, ale aj slovami typu fuck a podobne. Po tom, ako sa ukludnil, nieco hovoril synovi. Ked skoncil zapas, tak vsetci spievali a samozrejme pri speve nechybal ani otec so synom. Ako vidno, ze tito ludia maju futbal ako nabozenstvo a preto nemaju problem zaplnit tribuny do posledneho miesta aj na zapas, ktory podla prognoz nemusi byt tym najlepsim.

Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

PoslaťNapísal: 31 Jan 2010 18:01 
Futbalový hráč
Futbalový hráč
Slovan fan
Slovan fan

Hotovosť:
134.03

Reputačné body: 0
Nováčik
No teda ti poviem, jedného dňa na takom zápase by som chcel byť aj ja. Jedného dňa to príde.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  Stránka 1 z 1 
 [ Príspevkov: 5 ] 

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina

Podobné témy
 Názov   Fórum   Autor   Odpovede 
 Premier league 17 Aprila 2010  Sezóna 2009_2010  admin  1
 Premier league 26 December 2009  Sezóna 2009_2010  admin  1

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť